Sats på karma! | Øivind Kvalnes | BI Business Review reviews

August 25, 2022http://bit.ly/BIBR_forside – BI Business Review

Kan karma hjelpe deg opp og frem i arbeidslivet? Det tror Filosof Øivind Kvalnes ved Handelshøyskolen BI at er fullt mulig.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
1 Comment
  1. Usikker på hvilken målgruppe til denne kampanjen har, potensielt unge som ikke er ferdig med VGS? Men vit at den ikke reflekterer positivt ovenfor BI, ettersom informasjonen er elementær i flere av dem ("bruk økonomisk nedgangstider for å videreutvikle degselv" eller "vær grei mot andre, det lønner seg osv".). Valget av tegneserieformat har også et preg av seriøsitet(ikke sjarm) over seg som verken gir ønsket image for oss som studenter eller BI som utdannings institusjon

    For å sette det i perspektiv er Harvard Business Review en seriøs kilde til læring, allment hyllet for sitt seriøse og konkrete innholdsverdi, samt profesjonelle format. BI Business Review (drar parallellen ettersom navnet er identisk) er derimot ulike  tegneserie klipp, hvor man skal 'lære' helt basale ting om ''karrieren'. – det er ikke en pen sammenligning, men det er en uengålig en (påga navnet)

Leave a reply

Reviews We Trust
Logo
Register New Account
Reset Password